Jak sbalit holku na Facebooku - Jak sbalit holku

středa 5. ledna 2011

Jak sbalit holku na Facebooku

Jistě se mezi vámi najde spousta uživatelů sociální sítě Facebook. Právě díky této službě se můžete velmi jednoduše seznámit s vysněnou dívkou, i když to ne vždy vyjde.

Jak na to?
Všimli jste si holky s pěknou profilovou fotkou a rádi byste se seznámili i v případě, že se vůbec neznáte? Není nic jednoduššího, než si ji přidat mezi přátele. Oslovená dívka má tři možnosti - buď vás ignorovat, přátelství potvrdit nebo se zeptat, zda se znáte. Pokud vás ignoruje, nemá cenu moc pokoušet štěstí, zaměřte se raději na jiný objekt. Když si vás na svůj friends list přidá nebo vám pošle zprávu, začněte komunikovat. Zde už jakékoli obecné rady selhávají, avšak vždy je dobré napsat, že jste si ji přidali, protože se vám líbí nebo je něčím zajímavá a jednoduše tak zahájit konverzaci.

Pak už je vše na vás a na vašich individuálních schopnostech. Můžete třeba dívku rovnou pozvat na schůzku - šance, že uspějete, není malá. Lepší možností je ale s novou kamarádkou diskutovat, zjistit, kam chodí a kde se pohybuje (události na Facebooku také napoví), a někdy na její oblíbené místo vyrazit. Když ji "náhodně" potkáte, máte hned příležitost se představit naživo a zkusit své štěstí. Oproti oslovení obyčejné neznámé holky máte nespornou výhodu, už se znáte díky internetu a víte, jaké konverzační téma ji může bavit.

Držíme palce!

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Osvedcena metoda je napisat pri pridavani do priatelov nieco typu 'ahoj tu Peto z kolotocov'. Tu je velka pravdepodobnost, ze odpovie v zmysle ze to bude asi omyl. Odpovedzte zase v zmysle ze asi ano, ale spoznal som tvoju menovkynu a celkom sa ti podla fotky podoba. Sorry moj omyl. Ale ked uz si piseme..tak co ako sa mas?' Alebo nejaku podobnu trivialitu.

Anonymní řekl(a)...

Je mi 16 let a chodim do druháku na průmyslovku, kde není moc holek. Ale v prváku na jiným oboru se mi hodně libí jedna holka ale já ji vůbec neznám. Potkáváme se na jenom chodbě a maximálně usmějem a to je věchno Našel jsem její profil na facebooku ale příjde mi ttrapná si ju přídávat do přátel a i kdybych si ji přidal co ji mám psát když ji vůbec neznám? Já nevím ani co mám psát holce, kterou znám :/ ´
Prosím porad mi co mám dělat??

Radek řekl(a)...

Nedávno jsem četl na Fajnblogu, o tom, co psát holkám. Snad to nebude autorovi vadit, když tu pár věcí napíšu podle blogu:
Když jí píšete, neptejte se na klasický věci jako jak se měla, co dělá atd.
Ptejte se na její osobnost, proč je taková jaká je, co se jí líbí..snažte se opravdu poznat její osobnost.
Někdy to trvá, než se dostanete na úroveň takové konverzace, ale stojí to za to, mě se to zatím vyplácí :)

Anonymní řekl(a)...

No já nevím, já osobně nemám ráda, když to na mě hned kluk vybalí a řekne: Jo.. líbíš se mi, tak jsem si tě přidal.. Mám radši když si píšem a on je hodný atd.. takže to nějak sama odvodím a pak mi třeba řekne, že se mu líbím.. příjde mi to tak lepší, než si hned psát s klukem s vědomím, že se mu líbím...

Anonymní řekl(a)...

Neboj se a zkus si ji pridat ;) nesmis se bat! Kdyz si te prida tak ji napis "ahoj :) ty chodis k nam do prvaku vid?" No a pak uz to urcite pude samo...a pokud si te neprida tak aspon budes vedet ze se treba usmala jen ze ji te bylo lito ale to si nemyslim...proste odvahu a kdyz to nevyjde tak urcite najdes jinou ;) preju hodne stesti ~_*

Anonymní řekl(a)...

Přesně tak ~_*