Jak sbalit holku v autě? - Jak sbalit holku

čtvrtek 4. února 2010

Jak sbalit holku v autě?

Pokud máte nějaké to auto, můžete ho využít při sbalení sympatické slečny. Je to totiž skvělé místo na diskuze v soukromí. Jak na to přesně dokázal popsat Pavel Novotný ve své Univerzitě balení. Auto hlavně musíte mít uklizené, ženy totiž dobře vycítí, že pokud máte v autě bordel, můžete ho mít i doma. A to je od vztahu odrazuje.

Důležité je také zbytečně nemachrovat. Řeči jako "jel jsem s novým Superbem po dálnici v protisměru" žádnou dívku nenadchnou. Obyčejná žena si spíše řekne, co je to za tím volantem blázna. Stejně dívky ani neohromíte počtem koní pod kapotou. Důležití jste totiž hlavně vy. Takže v žádném případě nemachrujte a podobné řeči si nechte pro své kamarády v hospodě.

Dobré je dívce ukázat svou manuální zručnost. Ukažte spolujezdkyni, že umíte opravit drobnou závadu na vašem autě. Ocení to a získá pocit bezpečí. Více už můžete vidět v názorném videu s nádhernou modelkou Dominikou Mesarošovou...

1 komentář:

CSD2010 řekl(a)...

Dobrý den autore,
se zájmem právě pročítám váš blog.
Líbí se mi, že se tomuto tématu věnujete již čtyři roky. :-)
Měl bych pro vás menší tip, já a moji přátelé letos pořádáme již druhý ročník Czech Social Dynamics Konference, což je akce, na kterou přijedou velké ryby světového pickupu a balení holek se tam bude rozebírat od A do Z.
Podívejte se na http://www.CzechSocialDynamics.cz/ . Mohlo by se vám to líbit. :-)
S pozdravem
Kuba - organizátor