pátek 31. srpna 2007

Jak sbalit holku na motorku?

Návodů, jak sbalit holku, je opravdu mnoho. Jeden v našem videu předvádí populární herec Pavel Liška. Nu myslím, že se jedná spíše o příklad, jak na to nejít...Proč se ale nepobavit? :-)

neděle 12. srpna 2007

Atraktivní vzhled je důležitý!

Pokud chcete oslovit potencionální partnerku přímo „live“, je jasné, že musíte vypadat alespoň trochu slušně a na úrovni. Nemusíte být zrovna metrosexuál, základem ale je solidní vystupování, upravený vzhled a atraktivní image. Pokud máte problémy s postavou, pomůže vám náš partnerský blog Jak zhubnout, kde pravidelně vychází spousta rad, které pomáhají při formování postavy. Do budoucna si zde rozebereme, jak se správně upravit, abychom dívku neodehnali hned při prvním kontaktu a povíme si také další důležité detaily, jež vás jistě budou velmi zajímat.

úterý 7. srpna 2007

Zkuste být originální - jak říct miluji tě?

Co takhle překvapit svého partnera něčím originálním? Zkuste říci magické zaklínadlo - miluji tě - v různých světových jazycích. Nabízíme patnáct zajímavých alternativ:

Anglicky : I love you !
Německy : Ich liebe dich !
Francouzsky : Je t´aime !
Italsky : Ti amo !
Rusky : Ya tebya liubliu !
Španělsky : Te quiero !
Polsky : Kocham Ciebie !
Slovensky : Ĺubim ťa !
Finsky : Mina rakastan sinua !
Havajsky : Aloha wau ia oi !
Maďarsky : Szeretlek !
Japonsky : Aishiteru !
Vietnamsky ( ženě ) : Anh ye´u me !
Vietnamsky ( muži ) : Em ye´u anh !

pondělí 6. srpna 2007

Servery s hodnocením fotografií

Pokud nevypadáte zrovna nejhůře, je zajímavou možností, jak oslovit potencionálního partnera, vystavit své fotky na internetu. Stačí vybrat nějaký ten atraktivní obrázek, zaregistrovat se na specializovaný server, nahrát fotografie a čekat. Případně můžete sami aktivně vyhledávat vysněné muže či ženy. Asi největší takový server je v České republice nesmírně populární Líbímseti, kde je opravdu obrovské množství fotek k prohlížení. Pravidelně se pořádají také srazy uživatelů. Třeba právě tam najdete svého partnera!

pátek 3. srpna 2007

Jak chatovat? Jednoduše!

Na internetu existují stránky, na kterých se dá s ostatními (tedy třeba i s možnými partnery) jednoduše a v reálném čase komunikovat. Chaty, jak se tyto servery nazývají, vyloženě vybízejí k tomu, poznat některého člověka a hlouběji se s ním seznámit. Vše je jednoduché, stačí se zaregistrovat, vybrat si nějakou tu místnost (místo kde se nachází skupina lidí) a začít psát. Můžete zkusit náhodně oslovit různé osoby, jak se bude konverzace vyvíjet, je pak už jen na vás. Poté, co se s někým seznámíte, ho stačí jen někam pozvat a setkat se s ním osobně…Z nejznámějších českých serverů je nutno zmínit xchat.cz, na němž je nejvíce uživatelů. Jeho ovládání je přehledné a jednoduché. Tak do toho!

Jak se líbat?

S tématem tohoto blogu úzce souvisí další oblíbená činnost - líbání. Pokud se chcete naučit líbat či získat nějaké tipy, jak se líbat co nejlépe, stačí navštívit další podobný blog - Jak se líbat. Stránky jsou již plné nejrůznějších tipů, videí či návodů jak na to. Tak neváhejte!

čtvrtek 2. srpna 2007

Jak sbalit holku?

V tomto novém blogu budeme pravidelně informovat o nejrůznějších tipech, jak uspět u žen. Podíváme se na možnosti, jak se seznámit, jak dívku udržet apod. Začneme rozborem možností, představíme si internetové seznamky, chaty, povíme si, jak uspět při oslovování dívek na diskotéce, v baru a všude jinde. Nezapomeňte si dát tento blog do RSS a zůstat tak pravidelně informováni.